TYT MD380
- HA2NON
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: TYT MD380
Igen, channel freere kell allitani. Atjatszo uzemben a radio ugyis szepen tudja, hogy mikor free a csatorna es lehet adni.
Nonoo
Sziasztok!
Véleményem szerint (és ebben az 5CVX is megerősített) a DMR átjátszóknál az "Admit Criteria" opciót "Channel free" állásba lenne érdemes állítani, mert így el kerülhető az egymásra nyomkodás. A netes videókon ez az opció minden esetben "Always"-ben marad, ami szerintem egyszerűen egy rossz gyakorlat.
Várom a véleményeket pro és kontra!
Véleményem szerint (és ebben az 5CVX is megerősített) a DMR átjátszóknál az "Admit Criteria" opciót "Channel free" állásba lenne érdemes állítani, mert így el kerülhető az egymásra nyomkodás. A netes videókon ez az opció minden esetben "Always"-ben marad, ami szerintem egyszerűen egy rossz gyakorlat.
Várom a véleményeket pro és kontra!
Van már tapasztalat arról, hogy mit hozott az új firmware? Már arról is beszélnek, hogy most már lehet vele D-Starozni meg C4FM-ezni.
Az egyébként biztos, hogy vannak erre irányuló kísérletek. A D-Star REF012A-n rendszeresen visszatérő téma ez a péntek hajnali kerekasztal során.

Az egyébként biztos, hogy vannak erre irányuló kísérletek. A D-Star REF012A-n rendszeresen visszatérő téma ez a péntek hajnali kerekasztal során.
Sziasztok !
Az MD380-hoz van prgramozó szoftver !
Kiváncsiságból letöltöttem.
Az MD380-hoz van prgramozó szoftver !
Kiváncsiságból letöltöttem.